Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Una platja solitària

by Llúria


Un dia feiner de maig a una solitària platja d'Altafulla. Un noi fa bronzo ajagut sota l’encara tëmid sol de primavera. De cop i volta el temps es gira i comença a caure un plugim que augura una inesperada tempesta. El noi s’apresa a recollir les seves coses: la roba, la ràdio el tabac, etc. i les fica a la motxilla. La pluja comença a caure amb ganes. El noi corre a arrecerar-se a la zona de dutxes. El seu banyador ja és ben moll per l’aigua del mar i ara la seva roba ha quedat amarada per la pluja. El noi deixa l’embalum de roba regalimant al banc i maleeix aquest temps de gossos. Un home més gran s’esta acabant de dutxar. Quan el noi entra a la dutxa l’home més gran va cap al banc, s’eixuga amb la tovallola i seu tot fent mirades furtives cap al noi sota el raig d’aigua. La tovallola de l’home es comença a aixecar. Quan el noi acaba la seva dutxa va cap al banc tot passant per davant de l’home. Él noi s’eixuga i es lliga la tovallola a la cintura mentre pensa en alguna manera d’assecar la roba.

L’ home gran diu: "Quin dia malaguanyat, oi?" El noi somriu i assenyala la seva roba encara xopa. Tots dos romanen asseguts tot esperant que escampi. Després d’una estona la pluja amaina i el sol comença a treure el cap entre els nþvols. L’home l’aconsella que posi la roba al sol per tal que s’assequi. El noi troba que és una bona idea, estén la roba a la paret i li agraeix el consell. L’home li demana: "com et dius?" "Em dic Ignasi, i tu?"

"Jo em dic Carles." L’Ignasi, que s’adona que en Carles distreu de tant en tant la mirada cap al seu entrecuix, es posa dempeus i la seva tovallola cau. Es posa davant del Carles, somriu i li demana si li agrada el que veu. En Carles es mou cap endavant per apresar amb la boca la cigala de l’Ignasi i comença a succionar-la. L’Ignasi agafa amb les seves mans al cap d’en Carles i un instant després s’escorre a la seva boca. Mestre assaboreja l’esperma de l’ignasi en Carles es lleva i empeny el noi per tal que s’agenolli i el crida “xucla-me-la, xucla’m la polla!” El noi s’introdueix el carall a la boca i xucla amb fruìciñ. Després d’una estona en Carles extreu el seu pardal de la boca de l’Ignasi i comença a ejacular sobre la cara del noi entre esbufecs i panteixos. Després el neteja amb els dits mentre l’acarona la galta.

Jordi Adell lluria@yahoo.com

###

1 Gay Erotic Stories from Llúria

Una platja solitària

Un dia feiner de maig a una solitària platja d'Altafulla. Un noi fa bronzo ajagut sota l’encara tëmid sol de primavera. De cop i volta el temps es gira i comença a caure un plugim que augura una inesperada tempesta. El noi s’apresa a recollir les seves coses: la roba, la ràdio el tabac, etc. i les fica a la motxilla. La pluja comença a caure amb ganes. El noi corre a arrecerar-se a la zona de

###

Web-04: vampire_2.0.3.07
_stories_story