Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Burhan Canan

by Burhancanan


Ýstanbul’da yaßüyorum. Gùzel erkeklere bayülan bir erkeèim. Erkeklerle yataèa girmek ve onlarla sevißmek sanürüm tarifi imkansüz zevklerden biridir. Eèer erkek erkeèe seks yapmanün tadünü almayan varsa bùyùk fürsat kaçürmüß demektir. Kadünlarü da ihmal etmiyorum. Hatta gùnùmùzde kadünlar erkek erkeèe seks yapan erkeklerle birlikte olmayü tercih eder hale geldiler. Onlarda arayüß içindeler ve kadün kadüna seksten hoßlanüyorlar. Ben yaßadüklarümdan pißman deèilim. Doèanün insan vùcuduna kullanmasü için verdièi zevki tatmanün kõtù bir yanü olmadüèüna inanüyorum. Ben yapmasam doèa beni zorluyor ve bu sevkleri tatmamü istiyor. Kendimi frenlemek istedim. Ama olmadü. Bende bu zevkleri tatmaya devam ediyorum. Fürsat buldukça 45 yaßümün gùzelliklerini yaßüyorum. Düßarüdan erkek gõrùnmeme raèmen içimin bir tarafü hep kadünsüdür. Öylesine ki...Yolda yùrùrken yanümdan geçen erkeklerin teninin kokusundan tahrik olurum. Hele õnùmde yùrùyen dan pantalonlu erkeklerin popolorü beni çok tahrik eder. Bõyle manzaralar karßüsünda dayanamayüp õnamdeki erkeèi izleyerek yolda 31 çektièim çok olmußtur. Birde erkeklerin çüplak ayaklaründaün tahrik oluyorum. Nedense onlarü yalamak, õpmek istiyorum. Daracük pantalonun õnùndeki kabarüklük ise beni çülgüna çevirir.

ERKEÐÝN SÝKÝNÝ AÐZIMA ALIP EMMEYE BAYILIRIM

Erkeèin sikini aèzüma alüp doyasüya õperek emmek, yalamak ve onun aèzüma boßalmasü tarifi imkansüz bir mutluluktur. Tùm bunlarü yaparken gõtùmùn delièinin ateß gibi yandüèünü, karüncalandüèünü ve oraya bir sikin girmesini istedièini sanürüm her erkek ister. Küsaca seksi tadüp gõtùmden sikilmeye bayülürüm. Bir gùn zTaksim’de yùrùrken õnùmde giden yabancü bir turistin blucininin arka cebinde “I tried it I like it” yazüyordu. Yani “Buradar denedim ve sevdim” diyordu. Yaßüm ilerei dedim. Ama genç yaßlarda erkek erkeèe seksi tattüm. Hala da doyamadüm. Bence sekste sünür tanümamak lazüm. Seksin tùm çülgünlüklarünü yapmak lazüm. Benim adün Burhan Canan, sinemacü Harun’la yaßadüklarümü biliyorsunuz. Onunla yaptüklarüm ilkti... Harun beni gõtùmden sikerken acü duymußtum. Ama sonralarü acülarün yerini zevk aldü. Gõtùmùn her sikilißinde mutluluktan uçtum.

GÖTTEN SÝKÝLMEYE ALIÞMIÞTIM

17-18 yaßlaründa iken yaßadüèüm bir anüyü sizlerle paylaßmak isterim. Harunla yaptüèüm seksten sonra kadünsü yanüm ortaya çüktü. Harun ortalüktan kaybolunca uzun sùre erkeksiz kaldüm. Ama sikilmeye alüßmüßtüm. Beni devamlü sikecek bir erkeèe ihtiyacüm vardü. Harun aklüma geldikçe gõtùmùn delièi karüncalanüyordu. Artük kendimi erkek fahiße olarak gõrùyordum.Erkekleri tahrik etmek ve onlarü beni sikmeye zorlamak hoßuma gidiyordu. Ailem evde yokken aynada vùcudumu izlerdim. Evde çüplak dolaßür veya annemin iç çamaßürlarünü giyer makyaj yapar kadün gibi evde dolaßürdüm Dans eder, kürütarak dolaßür, kadün taklidi yapar. Sonra aynada seyrettièim vùcuduma baküp 31 çekerdim. Bu arada bulduèum herßeyi gõtùme sokup çükarür sikildièimi dùßùnùrdùm. Tatmin olduktan sonra her seferinde kendime bir daha yapmayacaèüm diye sõzler verirdim. Ama kadün gibi olmaktan bir tùrlù vazgeçemezdim. Seksin kõlesi oluyordum.

KADIN GÝBÝ GÝYÝNMEYE BAÞLADIM

Önce vùcudumdaki küllarü almaya baßladüm. Kadün iç çamaßürü maèazalarüna gidip olmayan küz arkadaßüma hediye alüyormußum gibi iç çamaßürlarü almaya baßladüm. Bir sùre sonra kendimi Beyoèlu’nun Tarlabaßü bõlgesinde ara sokaklarda travestilere giyim, kußam, ayakkabü satan maèazalarda buldum. Oradan aldüèüm küyafetler artük vùcuduma uygundu. Topuklu ayakkabülar ise tam istedièim gibiydi. Bu tutkumu internete taßüdüm. Çüplak erkekler, gay ve travesti sitelerine girdim. Chat yapmaya baßladüm. Ancak bõylesine ilißkilerden korkuyordum. Konußmalarü bi noktaya kadar getirip sonra kapatüyordum. Erkekleri çülgüna çevirecek sohbetler yapüyordum. Öyleki bir iki sohbetten sonra hemen beni sikmek için randevu istiyorlardü. Bundan bùyùk zevk alüyordum. Ama kendimden ve yaptüklarümdan utanüyor tanümadüklarümla birlikte olmaktan korkuyordum. Ya bela olursa... Beni siken ya dõverse yada ne bilim çok acürsa ilißki sürasünda ters birßey olursa diye korkuyordum. Uzun sùredir chatleßtièim bi kißi vardü ve bulußmak istiyodu. Ankara’dan Ýstanbul’a geldièini sõylùyor ve bulaßmamüzü istiyordu. Sohbetimizde sikinin 18-19 arasü diyodu buda ilgimi çekiyordu. Yaklaßük mailler atarak 3 ay chatleßtik. Ýstemezsem bir ßey yapmayacaèèünü sõylùyordu. Dimdik kalkmüß sikinin resimlerini ve kendi çüplak resimlerini gõnderiyordu. Benim kaprislerim karßüsünda oldukça sabürlüydü. Eninde sonunda beni sikmeyi kafasüna koyduèu belliydi. Bende istiyordum. Hele o sikini resimlerini gõrùnce perißen olmußtum. Ama korkuyordum. Çok sabürlüydü bana yumußak davranüyordu. Bir hafta sonu Ýstanbul’da olacaèünü sõyledi. Telefonumu istedi.veya sen gizli numaradan ara diyerek telefonunu verdi. Çok tahrik olmußtum. Dayanamayüp aradüm. Konußmaya baßladük 3 gùn Ýstanbul’da olacaèünü, otelde kalacaèünü sõyledi. Birlikte olursak yapacaklarünü anlatmaya baßladü. Gidersem aèzüma vermek istedièini sõyledi. Bulußtuèumuzda bir ßey yapmazsak baßka birini bulmak zorunda kalacaèünü sõyledi. Uzun sùre konußtuk, Konußurken tahrik olmuß ve karßülüklü 31 çekmißtik. Ertesi gùn aramak için sõzleßtik.

KADIN ELBÝSELERÝ GÝYDÝM GÝTTÝM

Ertesi gùn Ýstanbul’daydü. Bulußmamüz için yalvarüyordu. “Peki” diyerek evden çüktüm. Ýçime kadün iç çamaßürü, kùlotlu çorap giydim. Yolda yeniden aradü. Gelmem için tekrar yalvarüyordu. Artük ip kopmußtu. Otelin adresini aldüm ve otele gittim. Otelin kapüsünda bir kez daha dùßùnerek. Sadece son kez yapmak ùzere kendime sõz verdim. Bu son olacaktü ve artük erkek olup kadünlara ilgi duyacaktüm. Odasünün kapüsünü çalarken kalbim heyecandan yerinden fürlayacak gibi atüyordu. Kapü açüldü ve karßümda bornozla o gùne kadar gõrmedièim yaküßüklülükta bir erkek çüktü. O an içimin erdièini hissettim. Gùldù selamlaßtük içeri girdim. Kùçùkçe bir odaydü. Yataèün kõßesine oturdum. O da koltuèa oturdu. Resimlerinden daha gùzeldi. Beni beèendièini bekledièimden daha ßeker olduèumu filan sõyledi. Bende titrek seslerle ona cevap veriyodum. “Heyecanlüsün galiba” diyerek içki verdi. Konußmaya baßladük. Havadan sudan konußtuk konußtukça ve içtikçe heyecanümü atmaya baßladüm. Konußurken birden “Gelelim sadede...” diyerek... “Vùcudumu gõrmek ister misin?” dedi. Þaßkünlükla “Bilmem...” dedim “O zaman sen soyun ben seni gõreyim” dedi. Ona da “Hayür” dedi. “Peki” diyerek “Yanüna gelip oturayüm bari” dedi. Ses çükarmayünca yanüma geldi ve oturdu. “Sen istemiyosun ama... Niye bir araya geldièimizi ikimizde Biliyoruz. O yùzden ben açüyorum. Ýlgini çekiceèine eminim” dedi.

YÜZÜME BOÞALDI

Bornozunu süyürarak dimdik haldeki sikini ortaya çükardü. Muhteßemdi. Heyecandün bayülacak gibiydim. Vùcudu gùzel olduèu kadar siki kocaman ve çok gùzeldi. Ýlk defa bõylesine gùzel bir sik gõrùyordum. Gõzlerimi dikmiß dimdik sikine baküyordum. Ayaèa ktalktü ve bornozunu tatamen çükardü. Biçimli vùcudu, yuvarlak kalçalarü ile harike bir erkekti. Aklüma yüllar õnce beni evire çevire siken dõkùntù sinemacü Harun geldi. Ona kendimi verirken ziyan olduèumnu dùßùndùm. Ayaèa kalkarak õnùmde durdu. Dimdik siki aèzümün hizasünda duruyordu. “Haydi baßla bakalüm Çok vakit kaybettik. Daha gece uzun” dedi Bir eliyle sikini tutup õnùmde sallamaya baßladü. Baßümü kaldürüp gõzlerine baktüm. Küvülcümlar çaküyordu. Artük dayanamüyordum. Öne doèru yavaßça hamle yapüp sikinin ucunu aèzüma aldüm. O saçlarümdan tutup sikini aèzüma sokuverdi. Gùlerek “Hayürlü uèurlu olsun sonunda sikimi aèzüna aldün” dedi. Ateß gibi yanan sikini emiyordum. Dilimi külcal damarlarünün ùzerinde gezdirmeye baßladüm. Emr7dikçe emiyordum. Muhteßem bir zevkti. Bõyle gùzel bir siki aèzüma aldüèüm için içimi mutluluklar sarüyordu. Heyecandan õlùyordum. Aylardür hayalini kurduèum o gùzel sik aèzümün içendeydi. Arada bir “Taßaklarümi da yala yavrum” diyerek saçlarümdan tutup sikini aèzümdan çükararak dudaklarümü taßaklarüna bastürüyordu. Sonra “Tekrar yala yavrum” diyerek sikinin kafasünü aèzüma bastürüyordu. Bir sùre sikini taßaklarünü yaladüm durdum. Sikini aèzüma dibine kadar bastürürken boèulacak gibi oluyordum. Kocaman sik aèzümü dolduruyordu. “Yavrum mùkemmelsin. Öèùre õèùre alüßücaksün... Tatlüm” filan derken arada kùfùrler gelmeye baßladü. “ Aèzünü siktièimin orospusu yala... Ýbnem...” filan demeye baßladü. Kendimi kaptürmüßtüm. Bu sõzlerei duymuyordum bile. Aèzüma aldüèüm sikin verdièi zevk herßeye bedeldi. Tam kadünlüktan vazgeçip erkek olmaya niyetlendièimde yeniden hoßlanüyordum. Sikini yalarken bana ettièi kùfùrlerle bile tahrik olmußtum. Hele “Ýbnem”, “Oruspum” gibi laflar beni çok etkilemißti. Yeniden bir erkeèin fahißesi ve oruspusu olmußtum. Yaladükça yaladüm ve aèzümün içindeki sikin ateß gibi yandüèünü ve damarlarünün patlayacak hale geldièini farkettim. Birden iki eliyle saçlarümü kavradü ve baßümü sikinin ùzerine doèru bastürdü. Sonra sikini aèzümdan çükardü ve “Geliyorum yavrim” diyerek suratüma boßalmaya baßladü. Sikinin ucundan menileri füßkürürken sikini tekrar aèzüma sokarak “Yala, yut..”dedi. Dedièini yaparken vùcudumk zevkten ateß gibi yanüyordu. Sonra yataèa uzandü ve “Git kendine bir havlu al, Yùzùnù sil” dedi. Adam bu psikolojik durumdan yararlanarak ùzerimde ùstùnlùk kurmußtu. ùstùnlùk kurmußtu. Dedièini yaptüm . Bir havlu alarak temizlendim. “Gel otur yanüma yanüma” dedi Yanüna oturdum. Çüplak bir ßekilde yatüyordu. “Çok iyi yalüyosun yavrum sikim zevkten tekrar kalkacak”dedi.

KADINSI VÜCUDUMU SEVDÝ

O sürada sürtümü ve kalçalarümü okßuyordu. Kendi kendime “Gitsem mi kalsammü?Ne yapüyorum?”diye soruyordum. Ama kalbim hala deli gibi atüyordu. “Süra sende..Haydi soyunda gõrelim ßu chatta bahsettièin kadünsü vùcudunu” dedi. Titreyerek “Yok... Ama..” dedim “Hadi lan naz yapma yalarken yiyecekmißin gibi yalüyordun. Soyunmaya gelince mi problem oldu? Artük olay koptu . Yalayüßündan belli... Bu yolun yolcususun sen” dedi. Ben “Yok filan” derken. “Haydi soyun yoksa ben soyarüm” dedi. “Hayür filan...” derken yataktan doèruldu ayaèa kalktü. “Haydi yavrum, çükarda gõrelim”dedi. Eliyle çekince ben istemeye istemeye ayaèa kalktüm. Elimden tuttu. Üzerimdeki kazaèü çekißtirmeye baßladü. Eline hakim olmaya çalüßüyordum. Birden kendimi büraküverdim. O hürsla kazaèümü çükardü. Ýçime giydièim sùtyen ortaya çüküverdi. “Oooo. Orospuya bak. Sùtyenide çok gùzelmiß.” Diye gùlerek yùzùme baktü. Onun orospu ßeklindeki laflaründan ve bu eziklikten zevk alür olmußtum. O da bunun Farkündaydü. Üç aydür chatte konußuyoduk Bunu belli eder gibi olmußtum veya o farketmißti. Sùtyenle karßüsünda dururken beni ters çevirip sarüldü. Boyu benden uzundu. Sikini gõtùmùn yarüklarü ùzerinde hissettim. Kalçalarümü okßayarak pantalonumu çükarmaya çalüßüyordu. Kotun dùèmelerini açüp pantolonu aßaèü doèru çekißtirdi ve bùtùn herßey ortaya çüktü. Ýp gibi tanga kùlotlu çorap, bembeyaz dolgun kalçalarüm ortaya çükmüßtü. Hürsla pantalonumu çükarüp attü. Kocamana sikini kalçalarüma sert bir ßekilde sùrtùp duruyordu. Birden paniklerdim. “Hayir sadece aèzüma alacaktüm”dedim. O da “Sus yavrum sadece biraz sùrtùnùcem” diyerek kalçalarümü avuçlamaya baßladü. Mùthiß tahrik olmußtum. Heyecanlanmüßtüm. Sikini sùrtmeye devam etti. Arada bir “Hayür” diyordum. Ama o duymuyordu bile... Hinçle “Tamam lan ibne” dedi. Önùmù çevirdi. Omuzlarümdan bastürarak diz çõktùrdù. “Yala bakalüm sikimi” dedi. Yalamaya baßladüm. Bir yandan da beni tahrik ediyor, sikilmeye razü etmek için konußuyordu. “Sen ne sikilirsin biliyomusun yavru” diyodu. Arada kafamü tutup yukarü kendine çevirip “Gõzlerimin içine bak istiyor musun bunu sokayümmü gõtùne?” diye soruyordu. Yalamaya devam ettiriyordu. Ama hep tekrarlüyordu, “Ýstiyor musun, ha istiyor musun” diye sesini yùkseltmeye baßladü. Ben hiç tepki Vermiyordum. Aèzümda koca siki yùzùne baküyor ve yalüyordum. “Son kez soruyorum orospu sadece bir sokayüm. Gõtùn yarak gõrsùn. Sonra bürakürüz” demeye baßladü.

GÖTÜMÜ SÝKMESÝNE ÝZÝN VERDÝM

Sikini yalarken, sõyledièi sõzlerden ve beni kùçùk dùßùren davranüßlaründan kendimi orospu olarak gõrmeye baßlamüßtüm. Oruspu ne yapardü. Sikilirdi. Bende sikilmek istemiyor muydum. Aèzimdaki kocaman sikin gõtùme girmesi fena mü olurdu. Bu fürsatü neden kaçürmak istiyordum. Artük son demißtim. Ama hala oruspuluk yapüyordum. Erkek fahißeydim. Ýbneydim. Bu sikin gõtùme girmesi gerekirdi. Mùthiß bir ßekilde tahrik olmußtum. Gõtùmù siksin istiyordum. “istiyor musun?” diye bir kez daha sormußtu. “Evet” anlamünda baßümü salladüm. Hemen elimden tutup “Ýßte bu yavrum diyerek”ayaèa kaldürdü. Beni hemen yataèa doèru Domalttü. Kadün iççamaßürlarüyla domalmüß bir ßekilde adamün õnùnde duruyordum. Kalp atüßlarüm hüzlanmüß, baßüm dõnmeye baßlamüßtü. Yataèün yanündaki komodine eèilerek prezarvatif ve krem gibi bir ßey çükardü. Aceleyle prezarvatifi çükardü ve sikine taktü. Bir yandan bana bakarak gùlùyordu. “Gõtten sikilmeyi ve benim sikimi çok seveceksin yavrum” diyordu. Ýçimi bir yandan korku sarmüßtü. Uzunu sùredir sikilmemißtim ve cesaretimi kaybetmißtim. Kõtù birßeyler olabilir miydi? Adamün hürsü ve tavrü beni kor8kutmußtu. Canümü yakabilirdi. Aèlamaklü bir ßekilde “Sadece deneyeceèim” diyebildim titrek bir sesle...Adamün aèzündan sõzler artük anlaßülmaz halde çüküyor, ne dedièini anlamüyordum. Kremi parmaèüna sùrdù. Sonra prezarvatifli sikini kremle iyice süvazladü. Sonra kremi yataèa doèru fürlattü. Kremli eliyle tangamü süyürdü. Parmaèündaki kremi gõtùmùn delièine sùrdù. Kremin soèukluèunu hissettim. Parmaèüyla delièime hafif darbeler atüyordu. “Off daracük ateß gibi delik... Muhteßem bir gõt...” diyordu. Kremli parmaèünü gõtùmùn delièine sokup çükarmaya baßladü. Gõtùmùn delièiyle onyadükça içim bir tuhaf olmaya baßladü. Önce bir parmaèünü, sonra iki parmaèünü soktu. Üç parmaèünü birdoen sokmaya baßlayünca acü hissetmeye baßladüm. Arada yeniden kremi sùrùyordu. “Eèil ve gõtùnù kaldür”dedi. “Tamam”dedim. Siki taß gibiydi ve dimdikte. “Beklenen an geldi”dedi. Sikinin baßüyla gõtùmùn delièini yoklamaya baßladü. “Lùtfen yavaß ol”dedim. Dolamßü vaziyette iken sikini gõtùmùn delièine dayayarak bir hamle yaptü. Ýleriye kaçtüm. “Acüyor yavaß”dedim. Ses çükarmüyordu. Kalçalarümü tuttu ve sikini yeniden gõtùmùn delièinin ùzerine getirdi. Bir daha hamle yaptü. Bir tùrlù siki girmiyordu. “Sikin çok kalün girmeyecek” diyerek tam vazgeçip doèrulmayü dùßùnùrken Beni sertçe yataèa itti. Yataèa yùzùstù dùßtùm. Adam ùzerime çullandü ve “Sikmeden bürakmam seni” dedi

BAÐIRTA BAÐIRTA SÝKTÝ

Altünda debelenmeye baßladüm. Gùçlù kuvvetliydi. Ona engel olmaya gùcùm yetmiyordu. Ýki eliyle kalçalarümün altündan tutarak beni yeniden domalttü. Ateß gibi yanan sikinin yeniden gõtùmùn delièine dayandüèünü hissettim. Bir anda mùthiß bir acüyla baèürdüm. Öyle bir acüydü ki gõzlerimden yaß gelmißti. Btùùn vùcudum acüdan sürülsüklam olmußtu. Sanke gõtùme ateßte daèmanmüß bir demir sokulmußtu. Hayvan herip sikinin tamamünü bir seferde gõtùme sokmußtu. “Ohhhh yavrum oldu ißte soktum yaraèü”dedi. “Alüßsün diye içinde bekleyeceèim” diyordu. Gõzlerimden yaßlar gelerek acünün artmamamüs için hiç küpürdamüyordum.Adam iri yarüydü ve çok kuvvetliydi. Altündan kaçamüyordum. Ýki eliyle belime kavramüß benimle oyuncak gibi oynuyordu. Arkamdan yapüßmüßtü. Gõtùmùn derinliklerine kadar giren kocaman sikini yavaß yavaß oynatmaya baßladü. Hafif hafif pompalamaya baßladü. Sikinin gõtùme girip çüktüèünü hissettikçe acülar içinde küvranüyordum. Gõzlerimdeki yaßlara engel olamüyordum. Aèlamaya baßladüm. “Acüyor, vazgeçelim Canüm çok yanüyor. Sikin çok bùyùk...” diyordum. Onun umurunda bile deèildi. “Sus oruspu... Ýbne... Bõyle gõt bürakülür mü...Alüßacaksün... Bekle” diyor ve gõtùmù sikmeye devam ediyordu.

SÝKÝ KOCAMAN VE KALINDI

Tam anlamüyla kocaman bir sik tarafündan gõtùm sikiliyordu. Acüdan õlùyordum. Ama yapacak bir ßey yoktu. Adam sikini sokup çükardükça gõtùmde haifi bir rahatlama hissetmeye baßladüm. Gõtùmdeki acü azalüyordu. Aklmüma sinemacü Harun geldi. Onunla yaptüèüm ilk sikißte de gõtùm acümüßtü. Sonra alüßmüßtüm. Hatta vezgeçemez olmmußtum. Ama Harun’un siki bu kadar kalün ve bùyùk deèildi. Demek ki bu sike de alüßacaktüm. Çaresizdim. Adam” Alüßürsün. Yavurm, Orospum.” diyerek ritmik bir ßekilde beni sikiyordu. Gerçektende bir sùre sonra acülarüm haififlermißti. Yerini zevk almaya baßladü. Adamün siki gõtùme girip çüktükça mùthiß bir zevk vermeye baßladü.Hatta kalçalarümü küvürararak onun gõtùmù sikißine yardümcü olmaya baßladüm. Adam bunun farküna varmüß ve belimi sükmayü azaltmüßtü. Gõtùme ßaplaklar atüp parmaèünü aèzüma verip emdiriyordu. Adrama yenilmißtim. Adam beni sikiyordu. Gõtùmù oynatarak ona yardrümcü olduèumu farkedince, “Orospu seveceksin demißtim. Senin gibi ibnelerin en sevdièim yanü bu en baßta zorluyorsunuz Sonra en kallavi muameleyi çekiyosunuz.” Diyerek pompalamayü hüzlandürmaya baßladü. Ben ona “Yavaß” diyordum Aldürdüèü yoktu. Yataktan gücürtülar geliyor ve karü gibi sikiliyordum. Gõtùm kocaman yaraèün giriß çüküßüna iyece alüßmüßtü. Adam soktukça pat pat diye sesler geliyordu. Acü azalmüßtü ama 18-19 santimlik yaraèün gõtùme girip çükmasünü iyice hissediyordum. Adam bir sùre daha gõtùmù pompaladü. Aèzündan hürültülar geliyordu. Ne nedièi anlaßülmüyordu. Neden sonra sikini gõtùmden çükardü ve sikindeki prezarvatifi süyürdü ve inleye inleye gõtùmùn yarüklarü arasüna boßaldü. Dayanamadü ve sikini õylece gõtùme bir kez daha sokarak boßalmaya içerde devam etti. Sücak meninin gõtùmùn içine yayüldüèünü hissettim.

ADAMIN OROSPUSU OLDUM

Artük adamün oruspusu, ibnesi ve karüsü olmußtum. O bulußmamüzda beni dinlenip dinlenip siktib Gõtùmù sikerken denemedièi pozisyon kalmadü. O gece orada kaldüm. Sabah bir kez de kucaèüna alarak gõtùmù siktekten sonra beni eve yolladü. Artük Ýstanbul’a ne zaman gelse birlikte olduk. Beni gõtùmden çatür çatür sikti. Sonrada ayrüldük... Bir dahadaerkeklerle ilißkiye girmek istemedim ve girmemek için çok çabaladüm. Ama her seferinde kendimi birisinin kucaèinda züplarken buldum... Artük ne olacagünü bilmiyorum. Çùnkù karülar gibi birisinin beni gõtùmden sikmesinden çok hoßlanüyorum ve bürakamüyorum.

burhancanan@yahoo.com

###

2 Gay Erotic Stories from Burhancanan

Burhan Canan

Ýstanbul’da yaßüyorum. Gùzel erkeklere bayülan bir erkeèim. Erkeklerle yataèa girmek ve onlarla sevißmek sanürüm tarifi imkansüz zevklerden biridir. Eèer erkek erkeèe seks yapmanün tadünü almayan varsa bùyùk fürsat kaçürmüß demektir. Kadünlarü da ihmal etmiyorum. Hatta gùnùmùzde kadünlar erkek erkeèe seks yapan erkeklerle birlikte olmayü tercih eder hale geldiler. Onlarda arayüß içindeler ve

Doya Doya Sikti

Ýstanbul’da yaöùyorum. Gûzel erkeklere bayùlan bir erkeêim. Erkeklerle yataêa girmek ve onlarla seviömek sanùrùm tarifi imkansùz zevklerden biridir. Eêer erkek erkeêe seks yapmanùn tadùnù almayan varsa bûyûk fùrsat kaçùrmùö demektir. Kadùnlarù da ihmal etmiyorum. Hatta gûnûmûzde kadùnlar erkek erkeêe seks yapan erkeklerle birlikte olmayù tercih eder hale geldiler. Onlarda arayùö içindeler ve

###

Web-04: vampire_2.0.3.07
_stories_story